Navigacija

Predstavitev podjetja

GIVOS d.o.o. je zasebno podjetje s sedežem v Naklem na Gorenjskem. Skladišče, delavnico in prodajo izdelkov imamo v Srednji vasi pri Šenčurju. Ustanovljeno je bilo leta 2000. Teoretične in praktične izkušnje smo si nabrali v podjetju v Franciji, katerega sedaj uspešno zastopamo v Sloveniji.

Zavedamo se, da smo z našimi izdelki naredili korak naprej. Tudi v bodoče se bomo trudili, da se bomo razvijali in izpopolnjevali v tej smeri.

Kako vam lahko pomagamo?

Temeljna dejavnost podjetja je izdelava PVC balkonskih in vrtnih ograj ter izdelava PVC dvoriščnih in vrtnih vrat. Izdelujemo tudi PVC napušče na hišah in poslovnih stavbah. Na željo stranke izdelamo tudi kovinsko konstrukcijo in demontiramo že obstoječo ograjo.

  • PVC vrata
  • PVC napušč
  • PVC balkonske ograje
  • PVC vrtne ograje
Fatal error: Uncaught Error: Access to undeclared static property: Zend_Loader_Autoloader::$loader in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php:227 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataInfo.php(803): Doctrine\Common\ClassLoader::classExists() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(368): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataInfo->validateAssocations() #2 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(337): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->validateRuntimeMetadata() #3 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(178): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->loadMetadata() #4 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(269): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->getMetadataFor() #5 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(613): Doctrine\ORM\EntityManager->getClassMetadata() #6 /var/www/web14/htdocs/library/Starsni in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php on line 227