Navigacija

WPC ograje

WPC ograje so izdelane iz aluminijastih stebrov in WPC ograjnih profilov, kateri so v vodoravni poziciji nameščeni med stebre. Vodoravni WPC ograjni profili so v prerezu  oblike paralelograma, kar omogoča, da je ograja zračna in hkrati nam nudi zasebnost.

V primeru, da želite popolnoma zaprto ograjno stranico, pa vam lahko ponudimo WPC ograjne profile, kateri se preko utorov nalagajo eden na drugega.

ID:11ID:22ID:33ID:44ID:55ID:66ID:77ID:88ID:99ID:1010

Pomembna lastnost WPC ograj je, da se iz zunanje strani k vam noter ne vidi, vi pa pod določenim kotom vidite skozi ograjo  ( v primeru namestitve WPC ograjnih profilov v obliki paralelograma). Čeprav so WPC profili v vodoravni poziciji, otroci ne morejo plezati po ograji

Ograja se izdela po meri. Višina ograje je po želji.

Ograjo vam lahko zmontira naše podjetje ali pa kupite samo material (z razrezom ali brez) in sami montirate.

V sklopu ograje se v enakem stilu lahko izdelajo tudi dvoriščna vrata  (krilna ali drsna).

WPC ograjni profili so izdelani iz mešanice PVC materialov + lesnih vlaken + ostalih komponent, ki omogočajo obstojnost v različnih vremenskih področjih. So podobnega izgleda in vonja kot les. WPC ograje so izdelane iz materialov za različne klimatske vplive. Odporne so na mraz, vročino, vodo , UV sončne žarke ter na živalske škodljivce. WPC profili ne trohnijo, ne gnijejo in se ne razceplajo . Ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja.

Garancija na obstojnost je 20 let.

WPC produkti  so okolju prijazni in se lahko v celoti reciklirajo.

Aluminijasti stebri so lahko anodizirani  (izgled rostfrei – mat)  ali pa so prašno barvani (antracit barva)

Barve WPC ograje so lahko:

  • lešnikovo rjava,
  • olivno zelena,
  • tropsko rjava,
  • kamnito siva,
  • antracit,
  • oker – beš
  • in slonovinasto bela barva.

Vas zanima več? Berite naprej - za lažjo predstavo smo WPC ograje in profile bolj podrobno predstavili v spodnjem članku.

WPC ograje so primerne za zunanjo uporabo in sicer kot WPC vrtne ograje, balkonske ali terasne ograje. V sklopu ograje se v enakem stilu lahko izdelajo tudi dvoriščna vrata, ki pa so lahko enokrilna, dvokrilna ali drsna vrata ( na ročno odpiranje ali na avtomatizirano upravljanje ).

WPC ograje

WPC ograjni elementi se lahko namontirajo ali na staro že obstoječo konstrukcijo, npr. pri balkonskih ograjah, ali pa se WPC ograje izdelajo v celoti na novo. Prav tako se pri vrtnih ograjah lahko uporabijo stari že obstoječi stebri ali pa se v celoti izdela nova ograja, vključno z morebitnimi ograjnimi stebrički.

Ograje so lahko izdelane v bolj klasični obliki ali pa se izdelajo v povsem modernem stilu. Kateri stil ograje se izbere pa je odvisno od želje naročnika oz. okolice, kjer se bo ograja postavila. Ograjni profili iz WPC kompozita so izredno močni kar omogoča da je ograja stabilna.

WPC ograje pričarajo edinstven pogled na vašo zunanjo okolico. Ne samo da služijo kot varnostni element, lahko so kot dekoracija v vašem domu in okolici. WPC ograje in vrata se lahko izdelajo v večih različnih oblikah, prav tako se izdelajo po meri oz. po žeji naročnika.

WPC ograjni profili – letvice so v sklopu ograje lahko nameščene v vertikalni, horizontalni ali poševni poziciji. Prav tako so ograje  lahko zračne – torej,  da so razmaki med WPC profili večji ali pa je ograja izdelana povsem zaprto – brez vmesnih razmakov.

Z veseljem pa vam lahko predstavimo tudi zelo interesanten ograjni model WPC ograje,  katera omogoča, da se iz zunanje strani k vam noter ne vidi, vi pa iz notranje strani pod določenim kotom vidite skozi. V tem primeru je ograja še vedno zračna, kar pomeni, da zrak lahko prehaja skozi ograjo in ta ograjni model WPC ograje nudi zasebnost.

Te ograje so lahko izdelane iz WPC ograjnih profilov in raznih zaključkov, lahko pa se postavijo v kombinaciji še z drugimi materiali kot je lahko aluminij, ki se prašno barva po RAL-barvni lestvici.

Nudijo tudi izdelavo v različnih oblikah – različni modeli, lahko pa se izdelajo v obliki, katero si zaželi stranka – naročnik  ( seveda pa je pri tem potrebno upoštevati določena pravila glede same montaže ).

V ponudbi imamo več različnih WPC ograjnih profilov – letvic, katere se med seboj razlikujejo po širini, debelini, obliki in ceni.

WPC materiali so kompoziti, kateri so izdelani iz mešanice plastike, lesnih vlaken in še nekaj dodatnih komponent. Materiali so okolju prijazni in povsem neškodljivi in se lahko 100% reciklirajo. Izgled materialov je najboljši približek lesu, le da so ti obstojni in odporni na klimatske vplive.

WPC ograja

Omenjeni kompoziti so izdelani za zunanjo uporabo in ne potrebujejo  vzdrževanja. Tako WPC ograje, kot tudi ostali izdelki iz teh materialov so UV stabilizirani – odporni na sevanje sonca, odporni so na vlago, vročino, mraz in na živalske škodljivce. Prav tako ne gnijejo in ne trohnijo. Površine so nedrseče in se ne cepijo.

Poleg WPC ograje imamo v ponudbi tudi WPC profile in potrebne zaključke za izdelavo WPC tal (npr. WPC tla na terasi,…),  WPC nadstreška – pergola,  WPC profile za oblaganje fasade, stropov in sten na hiši ter WPC profile in zaključke za izdelavo montažne hiše (npr. vrtna hiška,…).  Slednji so lahko izolativni (notranjost WPC profilov je lahko zapolnjena z izolativnim materialom).

Kot novost  vam lahko ponudimo še Hybrid profile.  Hybrid profili so aluminijasti profili, kateri so na zunanji strani prekriti z WPC strukturo.

Uporaba WPC profilov je lahko zelo obširna in raznolika. Lahko jih uporabimo za izdelavo raznih izdelkov po želji, npr.:  vrtne klopce, cvetlična korita, otroške hišice, stenske police, razne nadstrešnice – pergole , tla na terasi oz. dvorišču…  lahko je zelo veliko idej glede uporabe. Izdelek iz takšnih materialov je lahko povsem samostojen produkt ali pa je le kot arhitekturni dodatek.

Tako WPC graje, kot tudi ostale produkte iz WPC materialov vam lahko vgradi in zmontira naše podjetje ali pa stranka – kupec naroči samo material in sama zmontira.

V primeru, da naročite samo material – brez naše montaže, vam WPC profile lahko izdobavimo v dolžini  6,00m (brez razreza) ali pa vam jih narežemo na željene dimenzije.

Fatal error: Uncaught Error: Access to undeclared static property: Zend_Loader_Autoloader::$loader in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php:227 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataInfo.php(803): Doctrine\Common\ClassLoader::classExists() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(368): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataInfo->validateAssocations() #2 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(337): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->validateRuntimeMetadata() #3 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(178): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->loadMetadata() #4 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(269): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->getMetadataFor() #5 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(613): Doctrine\ORM\EntityManager->getClassMetadata() #6 /var/www/web14/htdocs/library/Starsni in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php on line 227