Navigacija

PVC napušč

PVC napušč je zelo primeren izdelek za hiše in poslovne stavbe. Vijačimo ga na leseno podkonstrukcijo. Letvice se lepo spajajo skupaj, najdaljše so 6 metrov.

Kvaliteta letvic je enaka kvaliteti PVC ograj in vrat, kar pomeni, da so UV odporne, ne bledijo oziroma rumenijo, odporne so na vse vremenske vplive in kar je najpomembnejše ni vzdrževanja! S tem vam prihranimo čas, denar in nenazadnje tudi strah pred padcem.

PVC letvice iz katerega delamo napušče so proizvedene in laboratorijsko testirane v Franciji. V Franciji je PVC napušč že skoraj v celoti nadomestil les.

PVC napušč lahko izdelamo v beli, bež (oker) sivi in hrastovi barvi. Garancija na obstojnost bele barve je 10 let, na ostale pa 5 let.

Več slik si lahko pogledate med referencami
 

ID:11ID:22ID:33ID:44ID:55ID:66ID:77ID:88ID:99ID:1010

Fatal error: Uncaught Error: Access to undeclared static property: Zend_Loader_Autoloader::$loader in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php:227 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataInfo.php(803): Doctrine\Common\ClassLoader::classExists() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(368): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataInfo->validateAssocations() #2 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(337): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->validateRuntimeMetadata() #3 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(178): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->loadMetadata() #4 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(269): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->getMetadataFor() #5 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(613): Doctrine\ORM\EntityManager->getClassMetadata() #6 /var/www/web14/htdocs/library/Starsni in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php on line 227