Navigacija

Kvaliteta naših izdelkov

Kvaliteta letvic je iz zelo kvalitetne plastične mase, izdelane in laboratorijsko testirane v Franciji. Zelo pomemben podatek o kvaliteti je ta, da plastika NI reciklirana, kar pomeni, da še nikoli ni bila obdelana in predelana iz že obstoječih izdelkov, kajti taki izdelki čez leta začnejo bledeti oziroma rumeneti.

Kvaliteta naših PVC letvic je enaka kvaliteti PVC oken, saj so izdelane iz enake plastične mase. Letvica je v prerezu votla z ojačitvenimi pregradami in v tem predelu je tudi pripravljeno za vijačenje vijakov. To nam omogoča trdno in stabilno postavitev ograje. Zgornje in spodnje ograjne pokrovčke lepimo na letvice s posebnim lepilom za PVC. Površine so gladke, kar še dodatno zmanjšuje nasedanje umazanije.

Vse PVC letvice so odporne proti UV žarkom, kar pomeni, da ne bledijo oz. rumenijo. Odporne so na vse vremenske razmere ( mraz in vročina ). Naši izdelki so tudi zelo primerni za obmorske kraje, ker so odporni proti soncu in soli.

PVC letvice ne potrebuje nobenega vzdrževanja!! Prihranite čas in stroške. Če želite, ograjo lahko očistite z vodo in gospodinjskimi čistili. 

Garancija na obstojnost bele barve je 10 let na ostale barve pa 5 let.

Fatal error: Uncaught Error: Access to undeclared static property: Zend_Loader_Autoloader::$loader in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php:227 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataInfo.php(803): Doctrine\Common\ClassLoader::classExists() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(368): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataInfo->validateAssocations() #2 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(337): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->validateRuntimeMetadata() #3 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(178): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->loadMetadata() #4 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(269): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->getMetadataFor() #5 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(613): Doctrine\ORM\EntityManager->getClassMetadata() #6 /var/www/web14/htdocs/library/Starsni in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php on line 227