Navigacija

Brušen aluminij - inox izgled alu ograj

Aluminijaste ograje izdelujemo in montiramo na stanovanjske hiše in poslovne stavbe.

Primerne so tako za notranjo kot za zunanjo uporabo, kar pomeni, da si lahko izberete ograjo za zunanji balkon ali teraso, vrtno ograjo, ograjo okrog bazena ali ograjo na notranjem stopnišču in balkonu.

ALU ograje so izdelane iz zelo kvalitetnega aluminija. Njihova visoka kvaliteta omogoča odpornost na klimaske vplive : mraz, vročina, UV žarki, voda, vlaga. ALU ograja je primerna tudi za obmorske kraje, ker je odporna na sol.

ALU ograjo vam izdelamo iz anodiziranega in brušenega aluminija, njihov izgled je enak inox oziroma rostfrei ograji. Lahko pa izberete ALU ograjo iz barvanega aluminija po RAL-u ali v imitaciji lesnega dekorja.

ALU ograje izdelamo po meri in želji kupca. Na izbiro imate več različnih modelov. Če želite, lahko kupite samo material in montirate sami. Skratka popolnoma se prilagodimo vam in vašim željam.

Vsi aluminijasti izdelki so certificirani po zahtevnih standardih Evropske Unije: TÜV CERT  EN ISO 9001 & ISO 9014,  ISO 14001, QUALICOAT – SEA SIDE CLASS.

Izvedeni so tudi ostali pomembni testi in prejeti certifikati na pomembnih in uglednih Evropskih inštitucijah. 

Več slik si lahko pogledate med referencami

ID:11ID:22ID:33ID:44ID:55ID:66ID:77ID:88ID:99ID:1010

Fatal error: Uncaught Error: Access to undeclared static property: Zend_Loader_Autoloader::$loader in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php:227 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataInfo.php(803): Doctrine\Common\ClassLoader::classExists() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(368): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataInfo->validateAssocations() #2 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(337): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->validateRuntimeMetadata() #3 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(178): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->loadMetadata() #4 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(269): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->getMetadataFor() #5 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(613): Doctrine\ORM\EntityManager->getClassMetadata() #6 /var/www/web14/htdocs/library/Starsni in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php on line 227